Design Thinking – reševanje problemov in disciplina poslovnega upravljanja, ki vam omogoča, da postanete vodja sprememb v transformacijskem kontekstu

Design Thinking (Oblikovalsko razmišljanje) je orodje za poslovno upravljanje za reševanje problemov. Ukvarja se z „zasnovo“ rešitev, storitev, izdelkov ali celo načrtov. Uporablja se lahko na katerem koli področju, sektorju, obsegu ali kateri koli vrsti težav. S tem tečajem bodoči ustvarjalci sprememb postanejo dobro opremljeni voditelji, ki se lahko soočijo z izzivi konkurenčnosti, premikajočih se trgov, socialnih vprašanj, preobrazb znotraj organizacije ali kakršne koli druge oblike reševanja “zanimivega problema pred nami”.
Ta metodologija je bila razvita na pristopu, kako najprej začeti z ljudmi in zadovoljiti njihove potrebe. Zato nam omogoča, da se izognemo pasti “ukrep-reakcija”, v kateri se znajde veliko podjetij. Proces oblikovalskega razmišljanja nas pripelje do izbire in izvajanja razvojnih dogodkov, ki bodo našim podjetjem prinesli čisto pozitivno vrednost, tako da najprej posredujejo vrednost neposrednim upravičencem.

Training location: Zagreb, Croatia
Training dates: 28-29.11.2019.
Lecturer: Ana Brigović

# Training Materials (PDF) – English

* This training material is prepared by ACT Group and it is published under the CC BY-NC-ND license.
By downloading this file you agree to be bound by the specific terms and conditions of this Creative Commons license.

Previous

Osnove učinkovite prodaje

Next

Vloga tržišnih znamk in tržno komuniciranje